Trampolin til have – vælg den rette model

27 november 2020 Astrid Pedersen

Skal du ud og købe en trampolin til haven? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken type havetrampolin skal jeg vælge til min have?

Der er flere muligheder for at vælge den helt perfekte havetrampolin som matcher såvel din haves størrelse som dine og dine børns ønsker. Du kan vælge og vrage blandt et stort og varieret udvalg af havetrampoliner i alle størrelser og faconer. Og så kan du vælge om du ønsker en af de store flytbare trampoliner eller om du foretrækker en havetrampolin til nedgravning.

Hvad er fordelen ved en nedgravet trampolin?

Måske tænker du at det virker fjollet at skulle grave et hul i haven for at opsætte en trampolin, når nu man kan købe en flytbar en af slagsen. Men der er faktisk mange fordele ved at anskaffe en trampolin til nedgravning.

For det første er en sådan havetrampolin ikke skæmmende for din udsigt. En trampolin til nedgravning er nemlig i niveau med din græsplæne. For det andet slipper du for at bekymre dig om hvorvidt ungerne skvatter ned af trampolinen. En nedgravet havetrampolin er forsynet med polstring i kanten så barnet ikke slår sig nævneværdigt.

For det tredje skal du ikke spekulere over hvor du skal opbevare din havetrampolin om vinteren. En havetrampolin, som er gravet ned, skal blot dækkes over med en presenning når vinteren står for døren. Og for det fjerde vil du kunne opføre en nedgravet trampolin selv om din grundejer forening har vedtaget et forbud mod de store trampoliner. Et sådant forbud er nemlig som regel vedtaget ud fra en iagttagelse af naboernes ret til privatliv. Med en nedgravet trampolin vil denne ikke blive krænket. Og så vil ungerne stadig kunne få deres daglige motion, sol og friske luft.

Du kan blive klogere på trampolin til have på husblog.dk

Flere Nyheder