Trænger du til nye ruder i dine vinduer?

30 december 2019 Frederik Mikkelsen
Trænger du til nye ruder i dine vinduer?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt i varme især om vinteren, hvor mange oplever en stigning på deres energiregning. Det er noget, der kan få ethvert stabilt budget til at vakle, da det er de færreste, der tager højde for de ekstra udgifter, som der følger med de kolde måneder. Dog er det ofte muligt at sænke den udgift betydeligt – og det især hvis man bor i en ældre bolig, hvor blandt andet vinduerne ikke har set en kærlig hånd i længere tid. Med de gamle ruder er der nemlig ofte nogle problemer.

 

De gamle vinduer er ikke nær så isolerende

Når det kommer til et vindue, der har siddet i den samme karm i mange år, er der ofte ikke taget hensyn til den måde, som der produceres på i dag. I dag er det muligt at få for eksempel termoruder og ruder, der består af flere lag. På den måde er der tale om en høj evne inden for isolering, og derfor er der kun minimal varme, der slipper ud, mens kulden slipper ind. Når det kommer til de ældre modeller, er det dog en helt anden sag, der her er tale om.

 

Få hjælp af en glarmester i Varde

Her er karmene ofte lavet af træ frem for plastik, og efter nogle år med det danske vind og vejr kan træet efterhånden have taget skade, og måske er det begyndt at rådne. Det betyder straks utætheder og dermed et brud på din isolering. Derudover er ruderne ikke nær så kraftige og energivenlige, som dem der anvendes i dag, og derfor yder de langt fra den støtte til energiregningen, som det er muligt. Og det er netop derfor at du bør tage kontakt til en dygtig glarmester, der kan hjælp dig med at få energioptimeret dine ruder i dit hjem. Og bor du i eller i nærheden af Varde, er du heldig. Du kan nemlig finde en glarmester i varde, der står klar til at hjælpe dig.

Flere Nyheder