Skal du have nyt gulv?

02 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Har du overvejet at få et nyt gulv? Så er denne artikel perfekt for dig! Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken type gulvbelægning der passer til dit hjem. Dette blogindlæg vil derfor hjælpe dig med at fjerne noget af stressen og forvirringen omkring din beslutning ved at give dig så mange oplysninger om dine muligheder som muligt.

Vi vil fokusere på tæpper vs. trægulve (og hvorfor de begge er gode valg!) og så vil vi forklare, hvorfor vi mener, at du bør hyre en professionel. 

 

 

Fordele ved tæpper

Hvorfor vælger så mange mennesker tæpper og hvorfor er det en fordel at vælge tæpper? For det første er der et stort udvalg af tæpper at vælge imellem i mange forskellige stilarter og til mange forskellige priser. Når det kommer til prisen, er tæpper en af de mere overkommelige typer gulvbelægning. Og selv om det kan være lidt vanskeligere at rengøre end nogle andre gulvtyper (og materialet er mere følsomt), kan de fleste tæpper støvsuges regelmæssigt uden alt for meget besvær.

Fordele ved trægulve

Trægulve er robuste og holdbare. De kan slibes og efterbehandles, hvis de bliver ridset, hvilket er perfekt for folk med en aktiv livsstil. Trægulve ser også fantastisk ud i ethvert hjem! De findes i mange forskellige stilarter og overflader, så du er sikker på at finde et, der passer til din indretning. Prisen afhænger af kvalitet og du kan også købe et klikgulv, der ligner et trægulv, som er en billigere løsning.

Hyr en professionel

Uanset hvilken løsning du vælger, så anbefaler vi, at du hyrer en professionel til at lægge det korrekt. Det er en dyrere løsning end at gøre det selv, men det er typisk det hele værd at betale lidt ekstra for en bedre installation! Du kan lære mere om dine muligheder ved f.eks. at søge på ‘tømrer i odense’.

Flere Nyheder