Press "Enter" to skip to content

Skab stemning i din stue med lækre og raffinerede gulvlamper

Når det handler om at skabe hyggelig belysning, kan du gøre utroligt meget med gulvlamper. En lækker gulvlampe for enden af sofaen kan sende et signal om, at her skal der hygges igennem – og en særligt designet gulvlampe kan faktisk fungere som belysning over spisebordet som erstatning for pendler eller loftlamper. Dette giver stort fleksibilitet, da en gulvlampe er nemmere at flytte rundt på end loftlamper og pendler – en gulvlampes placering er ikke afhængig af hvor i rummet strømudtaget sidder. Derfor kan du med fordel overveje at udskifte dine fastmonterede lamper med let flytbare gulvlamper, som kan skabe isolerede øer af lys, og dermed gøre din stue mere intim og hyggelig.

Glo-ball gulvlampen fra Flos – raffineret hygge med blidt lys

Hvis du ikke er så meget til de traditionelle, høje standerlamper, som ofte er synonymt med gulvlamper, kan du tage et kig på den utroligt raffinerede og eksklusive gulvlampe i Glo-ball serien fra det italienske brand Flos. Flos er kendt for, i samarbejde med anerkendte designere, at levere top kvalitets design inden for belysning. Flos er utroligt skarpe på de materialer, de vælger til deres lampeserier – og Glo-ball serien er ingen undtagelse fra denne regel. Det matslebne glas transformerer lyet fra lyskilden til et nærmest organisk blødt skær, som udgår fra en rund, støvboldlignende form. Glo-ball gulvlampen fra Flos er designet af Jasper Morrison, og er allerede gået hen og blevet en moderne klassiker.

Find Glo-ball og andre kendte serier af gulvlamper på andlight.dk

Du kan finde din nye Glo-ball gulvlampe i flere størrelser hos andlight.dk, som også kan byde på rigtig mange andre gulvlamper fra kendte, internationale brands. I den online shop på andlight.dk finder du lamper af alle typer fra anerkendte producenter så som Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Luceplan, Lumen Center Italia, lMarc Pascal, Marset, MENU, Muuto, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC og Paulmann.