På den her måde kan du tjekke, om du har fået for meget alkohol på et værtshus

07 december 2019 Anders Lundtang Hansen
På den her måde kan du tjekke, om du har fået for meget alkohol på et værtshus

Det fornuftige er selvfølgelig altid at sige til sig selv, at hvis man tror, man har fået for meget at drikke, så skal man stoppe der end at fortsætter på beværtningen.

Man skulle så tro, at de er glade for, at du lægger flere penge på det sted, men din opførsel kan genere de andre kunder, du blive utidig, ikke til at styre, og så er det på tide at gå hjem, inden man bliver smidt hjem.

Eller endnu værre: myndighederne bliver tilkaldte, du bliver anholdt, og hvis du er heldig skal du bare sove branderten ud i detentionen, men er du virkelig uheldig, så har du måske udført skader i søbesporet efter dig, som kan føre klager og sigtelser med i kølvandet på dig.

Så sidder man pludselig med mere end bare tømmermænd.

Og husk altid at gå hjem, tage det offentlige eller praje en taxa! Du skal ikke befordre et køretøj hjem i din tilstand.

De færreste af os har dog et alkometer liggende, vi lige kan tjekke efter med, men det handler heller ikke så meget om, hvor MEGET man har fået at drikke, men om man kan tåle at få mere, som vi er ude i her – vi har jo allerede afskrevet at køre i bil.

Men der er andre måder, man kan tjekke efter, om man har drukket for meget, og, nej, det handler ikke om at gå på lige line, baglæns, med en finger på næsen og så videre – den slags kan man komme galt af sted med at prøve både indenfor og udenfor.

Mærk bare efter i dine fingre, om de er lidt følelsesløse. Har du svært ved at snakke? Skal du mange gange på toilettet, og bliver det mere og mere svært at komme frem og tilbage?

Så er du ved at nå det punkt, hvor du skal vende hjem fra https://www.amagerportvinstue.dk/ 

Flere Nyheder