Press "Enter" to skip to content

Overblik over spil og universer

Når man sidder ved et bestemt og ofte klassisk spil på et casino på nettet er det en meget aflukket og ensidig oplevelse, hvor du ved, hvad du får, hvordan reglerne er, og hvordan du kan vinde eller tabe.

Nogle spiludviklere og softwaredesignere gør ikke så meget ud af deres platforme med spil, der mere fokuserer på selv spillets udformning – som selvfølgelig er den vigtige grundessens – men at skabe en stor detaljerigdom og sammenhængskraft er ikke altid det, der står øverste på programmet for nogle udviklere.

Sådan er virkeligheden heldigvis ikke hos alle software- og spiludviklere, og en af de gode eksempler på den front er Red Tiger Gaming.

Godt nok har firmaet i sig selv ikke en lang historik, faktisk er selve firmaets eksistens kun en håndfuld år gammel, men folkene bag har udviklet spil i flere år, før de stiftede Red Tiger Gaming.

Derfor har de stor forstand og kendskab til, hvordan man kan kreere en helhedsoplevelse og til tider sammenhængskraft i spillene, så man ved, at det er Red Tiger Gaming, der står bag spillene, fordi man vil kunne genkende kræsen for detaljerne samt den store sammenhæng i spillene på tværs af platformene.

Det finurlige ved Red Tiger Gaming, hvilket samtidig understreger deres seriøsitet og detaljeorientering ved at skabe de bedste spiloplevelser, er, at de foruden programmører og softwaredesignere til deres spilverden også har også har folk som matematikere, psykologer, musikere og teoretikere og flere tilknyttet til at skabe deres spil.

Derfor fokuserer Red Tiger Gaming på mange aspekter, når de skal skabe den ultimative spiloplevelse for brugeren, så der bliver fokuseret på mange forskellige fokusområder, som vil appellere til mange sanser, når spilleren først giver sig i kast med et spil fra Red Tiger Gaming.

Var det for eksempel noget med et spil, hvor figurerne er Donald Trump og Kim Jung Un? Det tænkte vi nok. Så kan du jo prøve Red Tiger Gamnings spil “Rocket Man”.