Lad en professionel tømrer opføre din overdækkede terrasse

01 august 2021 Astrid Pedersen

Skal din bolig beriges med en top lækker terrasse her til sommer? Så bør du overveje om den ikke skulle forsynes med en overdækning.

Få mere ud af udelivet med en overdækket terrasse

Måske synes du det er en dårlig idé at lade terrassen helt eller delvist overdække. Det er jo trods alt ikke fordi vi har så forfærdelig mange solskinstimer i løbet af en gennemsnitlig dansk sommer – og så skal de da nydes i fulde drag.

Men netop af samme grund er det smart med en overdækket terrasse. Hvis du blot lader en del af din terrasse være overdækket vil du og din familie kunne nyde den friske udendørs luft selv om vejret ikke arter sig perfekt.

Skulle de regne kan I søge ly under overdækningen i stedet for at skulle gå inden døre. I kan indrette et lækkert udekøkken på terrassen og lave mad i al slags vejr. Og med en smart terrasse varmer vil I kunne have glæde af terrassen langt ind i efteråret trods faldende temperaturer.

Kan jeg selv bygge en overdækket terrasse?

Du bør ikke selv forsøge dig ud i kunsten af bygge en overdækket terrasse. Først og fremmest vil opførelse af en overdækket terrasse kræve en del mere teknisk snilde end blot at bygge et fladt trædæk.

Der ud over vil der være tilfælde hvor det er nødvendigt at indhente tilladelse til at opføre en træterrasse da denne kan tælle som en selvstændig tilbygning. Og af sikkerhedsmæssige årsager er det altid en fordel at lade en dygtig faglært håndværker forestå konstruktionen af en overdækket terrasse.

Få professionel hjælp til opførelse af overdækket terrasse

Du kan med fordel kontakte den særdeles kompetente tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS og få hans bud på en flot og solid overdækket terrasse. Læs mere på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder