Press "Enter" to skip to content

Giv væggene nyt liv med wallstickers

Har du forgæves forsøgt at peppe væggene i husets stuer og værelser op med friske farver, spændende tapet, eller flotte plakater, uden at det helt har ramt plet? Så kan det være du skal til at tænke endnu længere ud af boksen når det handler om væg dekoration. Du kan for eksempel forsøge dig med de nye, smarte wallstickers, som fås i mange forskellige størrelser og udformninger.

Hvad er wallstickers?

Wallstickers er en slags klistermærker udskåret i vinyl som har en klæbende og en ikke klæbende side. Forskellen på deciderede wallstickers og så almindelige klistermærker er at wallstickers kun klæber let til overfladen, og derfor ikke vil ødelægge hverken tapet, maling eller puds på dine vægge i forbindelse med opsætning eller nedtagning.

Du kan finde wallstickers som afbilder flotte blomster eller mønstre. Disse wallstickers er særdeles velegnede som dekorative indslag på væggene i dit soveværelse. Andre wallstickers har deciderede motiver, eksempelvis verdenskort, dyr eller kunst temaer. Et kendt eksempel på en meget populær kunstner når det handler om wallstickers er Banksy, en amerikansk provo kunstner og street artist.

Banksys værker er fortrinsvis udført ved hjælp af stencil hvilket er grunden til at de egner sig så godt til gengivelse med wallstickers. Med en eller flere Banksy wallstickers i stuen skal der nok blive noget at snakke om blandt middagsgæsterne!

Praktiske og flotte wallstickers til dit køkken

Hvis du ønsker at dekorere de ellers så kedelige hvide vægge i dit køkkenet er der også rig mulighed for at bruge wallstickers. Hvad med en opskrift på børnenes livret i wallsticker format så du ikke behøver at skulle finde kogebogen frem hver gang der skal laves lasagne? Eller hvad med en smart ugeplan hvor alle familiemedlemmers pligter og gøremål kan beskues?

Du kan finde et hav af flotte wallstickers hos Sohu ApS på sohu-shop.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *