Giv din bolig stil med plakater

27 august 2020 Heidi Kirkebække

Plakater på væggen er trendy, og det er der ikke noget at sige til: Du kan altid finde en plakat, som falder i din smag og passer til dit hjem og din stil. Og – måske vigtigst – hvis du bliver træt af at kigge på den, er det nemt at skifte den ud med en ny. Endda uden at det behøver at koste en formue.

Plakater på væggen, gør væggen personlig, og selv en helt neutral, stor, hvid flade kan få et levende og spændende udtryk, som giver liv til resten af rummet blot ved, at du byder en plakat indenfor.

Find din nye plakat her, hvor udvalget er stort, og priserne er på et niveau, hvor alle kan være med. Vissevasse har masser af plakater i mange forskellige stilarter at vælge imellem. Webshoppen har gjort det nemt at finde rundt i udvalget ved at inddele plakaterne i forskellige grupper. 

De har blandt andet inddelt deres udvalg af plakater i forskellige kategorier, så du kan gå specifikt på jagt efter plakater til børn, til teenagere, til køkkenet, til ham eller hende og så videre.  

Du kan også vælge kun at se butikkens udvalg af plakater i blå toner, gyldne toner, lyse, mørke, grønne toner, eller hvad du nu går og ønsker dig. Det er smart, hvis du har en idé om, at bestemte farvenuancer ville være lækkert på din væg, men ikke er helt klar over, hvordan din nye plakat i øvrigt skal se ud.

Uanset om du er til det abstrakte, det grafiske, det sort-hvide, plakater med mennesker, plakater med citater, by- og lande-plakater eller noget helt andet, er der formentlig noget, der falder i din smag hos Vissevasse.

Husk også at tænke over, hvilken ramme din nye plakat skal have. Sort, hvid eller træ-farvet, bred eller smal? Valget af ramme betyder nemlig også noget for det udtryk, din plakat skaber i rummet.

Flere Nyheder