Frækt lingeri til forførende priser – find det online

14 september 2020 Astrid Pedersen

Når du skal forkæle dig selv – og måske en eventuel partner – lidt ekstra kan du overveje lækkert og liret undertøj, også kaldet lingeri. Med lingeri kan du fremstå fræk og forførende, og samtidig føle dig sådan. Lingeri er nemlig andet end blot blonder og bånd.

Køber du lingeri i høj kvalitet vil du samtidig få lækkert undertøj som er behageligt at have på og som giver dig fornemmelsen af behagelig støtte. Det er nemlig vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit lingeri førend det kan opnå sin effekt. Kvalitets lingeri må ikke stramme, gnave eller snære, men smyge sig tæt om din krop og fremhæve dennes bedste og mest flatterende træk. Og så vil du faktisk kunne bruge dit lingeri til hverdag.

Hvordan opbygger jeg en garderobe af hverdags lingeri?

Det er de færreste som går rundt i korsetter eller hofteholdere til daglig – så din hverdags lingeri samling skal bygges op af mere grundlæggende elementer. Her kan du med fordel lægge ud med et flot BH sæt.

Et BH sæt bestående af en BH og et par trusser bør danne grundlag for en hver lingeri garderobe. Såvel BH som trusse skal have den rette pasform, så her er det vigtigt at du gør dit forarbejde førend du kaster dig ud i at købe hverdags lingeri online. En BH’s størrelse består af et tal og et bogstav – for eksempel 80C – hvor tallet angiver bustens omkreds mens bogstavet angiver BH skålenes størrelse.

Kender du således både dit bustemål og din skålstørrelse er det nemt at finde en BH som passer du bør dog være opmærksom på at nogle BH typer egner sig bedst til den storbarmede figur og andre til den mindre barmfagre.

Hvor finder jeg lingeri til hverdags brug?

Hos Love Lingeri kan du finde et stort udvalg af lækkert hverdags lingeri – se det hele på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri 

Flere Nyheder