Fiks din iPhone XR skærm uden hjælp fra et værksted

19 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som i 2018 anskaffede en af de praktiske og prisvenlige iPhone XR modeller? Så er du sikkert stadig glad for din telefon. IPhone XR var en af de første lavpris iPhones som blev lanceret – men det behøver ikke at betyde at denne model er dårligere end de dyrere af slagsen.

En iPhone XR vil typisk kunne det den skal kunne, og dermed imødekomme dine behov til fulde. Derfor er der absolut ingen som helts grund til at bytte telefonen ud med en nyere model. Det skulle da lige være hvis telefonen går i stykker.

Hjælp jeg har smadret min iPhone XR skærm – hvad stiller jeg op?

Det forholder sig desværre sådan at den flotte og følsomme skærm, som er en hver smartphones store fordel, samtidig udgør en kæmpe svaghed. Splintrer displayet har du ikke en jordisk chance for at kunne bruge din telefon.

iphone xr skærm

Du vil ikke kunne få adgang til alle de smarte apps. Og selv de mest grundlæggende funktioner vil gå fløjten hvis din iPhone XR skærm ødelægges.

Dette kan ske ved fald fra selv lav højde, hvis faldet er tilstrækkelig uheldigt og underlaget hårdt. De færreste iPhones slipper uskadte fra en tur i badeværelsesgulvet eller asfalten. Og er du rigtig uheldig vil din telefon således være så godt som ubrugelig bagefter.

Udskift selv frontglas på din iPhone XR

Den gode nyhed er at du ikke behøver at skulle investere i en spritny telefon blot fordi displayet går sig en tur. Ej heller behøver du at indlevere din iPhone XR på et dyrt værksted og betale en formue for at få den repareret.

Du kan nemlig sagtens selv udskifte frontglasset på telefonen. Det er blot et spørgsmål om at have de rette remedier til rådighed. Og dem kan du købe hos Phone-Parts.dk – læs mere på https://www.phone-parts.dk/.

Flere Nyheder