Få tryghed i hjemmet med et overvågningskamera

16 september 2021 Astrid Pedersen

Hvert år begås i tusindvis af indbrud i private hjem. Størstedelen af disse sker når beboerne ikke er hjem e – og heldigvis for det. Dette betyder dog også at tyven har frit spil til at gennemrode huset. Hvis du ønsker at beskytte familiens hjem mod indbrud og tyveri kan du med fordel investere i et overvågningskamera.

Hvad kan jeg opnå ved at opsætte et overvågningskamera?

Der er faktisk mange gevinster ved at etablere videoovervågning i private hjem. Først og fremmest er der den forebyggende effekt.

Hvis du opsætter et synligt overvågningskamera nær boligens større indgangspartier, og lader disse ledsage af tydelig mærkning, vil du kunne skræmme de fleste potentielle indbrudstyve væk. Ingen har lyst til at havne på de knivskarpe optagelser på et moderne overvågningskamera og risikere at blive fanget på baggrund deraf. Du bør dog også opsætte videoovervågning indendørs.

Vælger tyven at gennemføre sit forehavende vil du kunne bruge optagelserne i forbindelse med opklaring og forsikrings sag. Politiet vil have glæde af optagelserne i forbindelse med identifikation af gerningsmanden. Og dit forsikrings selskab vil kunne se at du rent faktisk har haft indbrud, hvilket vil fremskynde sags behandlingen.

Er dit videoovervågning system sluttet til en alarm løsning vil du desuden få besked når kamera og alarm er aktiveret. Der vil blive sendt en meddelelse ud til vægter firmaet tilknyttet dit alarm system, og også de vil kunne følge tyvens færden.

Hvor kan jeg købe et godt overvågningskamera?

Uanset om du ønsker at opsætte overvågningskamera uden for dit hus eller inden døre – eller begge dele, som det anbefales – vil du kunne købe udstyr hertil hos DKKamera.

DKKamera er leveringsdygtig i udstyr og tilbehør til videoovervågning – i top kvalitet, og til nogle af markedets mest rimelige priser. Klik ind i den online shop på dkkamera.dk og find dit nye overvågningskamera.

Flere Nyheder