Få mere ro i hverdagen med stress terapi

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Har man først pådraget sig kronisk stress kan det være endog særdeles vanskeligt at genfinde roen og balancen.

Stress er en tilstand som forstærker sig selv gennem fysiske symptomer (for eksempel hjertebanken, åndedrætsbesvær, forstyrreteller manglende søvn, og smerter) som giver anledning til tankemylder, bekymringer og andre mentale symptomer som blot forstærker de fysiske ditto. Før man ved af det hænger man fast i en nedad gående spiral og en ond cirkel som det kan føles nærmest umuligt at bryde fri af.

Stress er en utroligt skadelig sygdom som kan give varige mén, fysisk såvel som kognitivt og mentalt. Derfor er det meget vigtigt at du får den rette hjælp til at komme ud af din stress på en god måde. Mange af de faktorer som spiller ind i forhold til en effektiv stress behandling er motion, søvn, kost – og den rette terapi.

Stress terapi kan hjælpe dig med at finde ro

Du kan for eksempel vælge at opsøge en dygtig psykoterapeut som kan hjælpe dig med at finde ro i dig selv. Dette sker gennem en særlig behandlings metode som kaldes for stress terapi.

Stress terapi henvender sig især til dig som igennem en længere periode har lidt af stress hvorved din stress har udviklet sig til en kronisk tilstand. Du er nemlig i farezonen for at blive alvorligt syg af stress hvis du ikke får den rette hjælp.

Med stress terapi kan du få professionel hjælp til at finde dine indre ressourcer som du kan bruge for at genskabe kroppens og sindets balance i hverdagen. Dette kan for dig som stress ramt være et stort skridt på vejen mod en stress fri hverdag.

Hvor kan jeg få stress terapi i Holstebro?

Er du bosiddende i Holstebro eller nærmeste omegn kan du altid kontakte psykoterapeut Kirsten Klynge for yderligere information om stress terapi – læs mere på https://kirstenklynge.dk/kurser/indre-ro/ 

Flere Nyheder