Få et flottere hjem med nyafslebede trægulve

19 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Der er få ting, der kan få et rum til at ændre sig som en omgang maling og afslibning af gulvene. Nyslebne trægulvegulve er varme og gyldne og fremhæver ens møbler på smukkeste vis. At male og få afslebet gulvene er nogle af de ting du kan overveje at gøre, hvis du går med tanker om at skulle sælge din bolig.

Det er selvfølgelig nemmere at afslibe når boligen er tom, men set ud fra et salgssynspunkt, er det måske besværet værd, især hvis de ser grå og triste ud. Du kan læse mere om gulvafslibning her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

En god og grundig oprydning er også værd at tage med. Inde som ude. Det skal alligevel gøres, når du har fået solgt, så hvorfor så ikke få fordelene med.

gulvafslibning på Sjælland

Få et godt tilbud

Har du besluttet dig til at få afslebet gulvene har du reelt to muligheder. Du kan vælge selv at gøre det eller du kan få et firma til at slibe gulvene. Vælger du det sidste er det en god ide at starte med at få flere tilbud. Gerne tre eller flere. Det giver dig et godt overblik over priserne og prisniveauet, så du ikke ender med at vælge det dyreste.

Du kan vælge at bede om en pris, hvor din bolig bliver tømt eller hvor der tages et rum afgangen. Det kan måske godt betale sig, hvis du også har planer om at få malet. Den ekstra tid det tager at flytte alt ud af hvert rum, et efter et kan måske betale for en container. Det er en perfekt mulighed samtidig at få ryddet op. En grundig oprydning gør det nemmere for en mulig køber at se deres egne møbler i rummene og med nye gyldne gulve og evt. nymalede vægge, gør i meget for at sætte salgsprocessen af jeres bolig i vejret.

Flere Nyheder