Få en god pris på en gulvafslibning over en længere periode

02 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Til at starte med besøgte du dette link, hvor du erfarerede, at det nok var en god idé selv at overveje at få slebet dit gulv ned: https://husblog.dk/giv-gulvet-et-nyt-look-med-en-gulvafslibning/ 

Efter lidt søgen rundt på nettet fandt du frem til et gulvafslibningsfirma, der lod til at have gode anmeldelser, og der var endda nogle af dine venner, der havde haft gode oplevelser med dem.

Så valget faldt på dem, og derfor var du endda også så heldig, at de kunne sammensætte et nyt tilbud til dig som ny kunde, hvor tilbuddet blev skræddersyet til dig.

Du kunne nok regne ud, at det var en service, som de gav til alle, nye kunder, men tilbuddet var bestemt skræddersyet, så du fik faktisk gulvafslibningen billigere, end du havde regnet med.

Da det hele var overstået, og efterbehandlingen havde fået lov til at lægge sig, så du snart kunne bruge gulvet igen, og du var meget tilfreds med resultatet, så fik du at vide, at det nok var smart, at du jævnligt fik kigget på gulvet for at tilse dets stand med henblik på næste gulvafslibning.

Et løbende tilbud som fast kunde til gulvafslibning

Du kan nok regne ud, at de antyder, at man skal vælge dem til opgaven, nu de trods alt står der, og du ved selvsyn kan se, at de har lavet opgaven godt.

Sådan er det med trægulve: De skal løbende vedligeholdes, hvis de ikke alene skal være flotte, men også være nogle, som man kan benytte sig af i lang tid.

Det er måske ikke lige til at sige, hvornår den næste gulvafslibning specifikt skal være, men man kan lave et samarbejde om at kigge ud med faste mellemrum og se på gulvet for at konstatere, om det er tid til en gulvafslibning eller ej.

Hvis du så er smart, så hører du ad her, om man ikke kan lave en fast aftale om lidt rabat eller lignende for de efterfølgende gulvafslibninger – måske bare et par stykker – så du løbende kan spare lidt på den udgift.

Flere Nyheder