Få den bedste tandlægehjælp i Hjørring

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Børn i den skolesøgende alder har igennem de seneste mange årtier fået tilbudt gratis tandpleje op til det fyldte attende år. I 2022 bliver denne grænse sat op til 21 år – og herefter kan det godt være op ad bakke at få taget sig sammen til at gå til tandlæge.

Selv om de fleste godt ved at regelmæssige tandlæge besøg er nødvendige for at opretholde en god mundhygiejne slækker mange danskere på rutinen når det handler om at sætte sig i stolen og gabe op. Og det er faktisk rigtig synd, idet et til to tandlæge besøg om året er den bedste måde hvorpå du kan forebygge alvorlige tand sygdomme.

Hvad sker der ved et tandlægebesøg?

Når du booker tid til din første konsultation hos en tandlæge vil du som det første blive tilbudt en grundig undersøgelse af dine tænder og dit tandkød.

image

Tandlægen vil optage røntgen eller ultralyd billeder om nødvendigt, for at afdække eventuelle ansatser til tandbylder, tandkød betændelse, huller i tænderne eller parodontose. Forstadier til disse dårligdomme kan nemlig skjule sig på steder som du ikke selv kan se med det blotte øje.

Opdager tandlægen sådanne tilløb til lidelser som kan udvikle sig ganske alvorligt kan han eller hun hurtigt sætte en forebyggende behandling i værk. Og skulle der være sket skade på tandens emalje, for eksempel som følge af en syreskade, kan tandlægen sørge for at hullet ikke udvikler sig yderligere ved at rense det op og lappe med en plast fyldning.

Hvor kan jeg finde en dygtig og erfaren tandlæge i Hjørring?

Hvis du leder efter en tandlægeklinik som du kan benytte fast gennem de næste mange år, og du er bosat Hjørring eller omegn, kan du altid tage kontakt til Tandlægerne Brinck Seidelins Gade. Klik ind og læs mere på klinikkens hjemmeside tandbrinck.dk.

Flere Nyheder