Press "Enter" to skip to content

En advokat med høj faglig ekspertise

Søger du en advokat århus, der tilbyder høj faglig ekspertise? En advokat der har de rette kompetencer, der kræves inden for faget? Hviid Advokater har over 27 års erfaring i bagagen, og de er derfor højt specialiseret inden for området. I Århus er der samlet et team af specialiserede advokater, der er effektive og kan behandle hastesager med fokus på grundighed, tilgængelighed og hurtighed. Alt sammen med kundens behov i centrum hele vejen igennem. 

Hvis du vælger din advokat her, så kan du være sikker på, at der tilbydes gode ydelser til dig som kunde. Advokaterne har speciale inden for mange områder af juraen med stor erfaring, hvor hver enkel advokat tilstræber at yde sit bedste inden for de dele af juraen, hvor han/hun har en særlig kompetence. Du kan derfor være sikker på, at du får kvalitet i topklasse. 

Her får du størst ekspertise inden for ejendomshandler, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, retssager samt testamenter og ægtepagter. 

Boligadvokat

Hvis du står over for et boligkøb i nærmeste fremtid, så er det bedst at have en boligadvokat ved sin side. På den måde kan du få gode råd omkring boligkøb, rådgivning omkring ejendomshandel og en hjælpende hånd til hele forløbet. En boligadvokat klarer sagerne i forhold til de gældende regler, og du kan derfor føle dig i trygge hænder. Der er ofte mange ting, der skal overvejes og tages stilling til ved et boligkøb, og her er det endnu en gang yderst fornuftigt at tage kontakt til en boligadvokat. 

Dødsbobehandling

Hvis du tager kontakt til en advokat i forbindelse med dødsbobehandling, så får du det juridiske arbejde klaret, og sagerne bliver klaret uden, at du skal løfte en finger – men hvor du stadig kan føle dig informeret og tryg. På den måde kan konflikter omkring arv undgås så vidt muligt, og papirarbejdet bliver udarbejdet korrekt hele vejen. 

Entrepriseret

Advokater med speciale i entrepriseret finder du også her, og de assisterer både håndværksvirksomheder, bygherre og entreprenører. Advokaterne påtager sig mange typer af sager, men du kan være sikker på høj ekspertise hele vejen igennem. 

Personskadeerstatning

Hvis du eksempelvis har været udsat for en trafikulykke, så kan en erstatningsadvokat sørge for, at du får en så høj erstatning som muligt. Det kan ofte virke uoverskueligt, hvis man selv skal sørge for det, da man sandsynligvis er svækket både fysisk og psykisk. En advokat tager hånd om sagen og hjælper dig videre, så du hurtigt kan komme ovenpå igen.

Retssager 

Hviid Advokater fører mange forskellige typer retssager, og de vil derfor kunne tage sager med stor erfaring på området. Både i forhold til at føre selve retssagen, men også rådgivning omkring retssager generelt. 

Testamenter og ægtepagter 

Hvis du har brug for hjælp til udformning af et testamente eller ægtepagt, så er det også bedst at kontakte en advokat. Dette kan mindske konflikter og lette hele forløbet.