Press "Enter" to skip to content

Der er ingen skam i at spørge chefen eller de andre kollegaer til råds som maler i Holbæk

Du har længe været ansat som maler i Holbæk, og du har udmærket dig ved at have meget gåpåmod, og kunderne tilkendegiver, at de elsker at få dig ud, fordi du lytter til deres behov, og du går ikke på kompromis med nogle opgaver.

Du er også kendt for at være meget egenrådig, uden du på nogen måde er arrogant, da du også er meget vellidt af de andre kollegaer, hvor du både kan arbejde alene og sammen med andre.

Dog er du også kendt for ikke at spørge mere til råds, end hvad der er højst nødvendigt.

Det gælder alt fra det praktiske, hvis man ikke kan finde materialer og udstyr til, hvis man skal ud på en ny opgave, hvor man kun spørger ind til det mest nødvendige, så man er køreklar med resten selv.

Man vil nemlig gerne vise for andre malere og chefen, at man sagtens kan klare sig selv og ikke er en byrde eller belastning for firmaet – så man eventuelt frygter at blive fyret.

Man arbejder som hold som malere i Holbæk

Dog skal man også huske på, at man udfører arbejdet for kundernes skyld, og det er dem, der skal være tilfredse med resultaterne hver gang.

Derfor duer det ikke, hvis du skulle komme hjem og har udført en opgave dårligt; ikke fordi du gjorde det med vilje, men fordi du ikke satte dig godt nok ind i sagen ved at spørge ind til den forud.

Du ville tabe ansigt ved at vise manglende indsigt eller kendskab, men sandheden er, at om man er ny eller garvet i faget, så kan alle have brug for hjælp og vejledning.

Dette gælder både ved, når man skal lave genkendelige opgaver, men også hvis der kommer nye metoder til, som man skal sætte sig ind i.

Så der er aldrig nogen skam i at spørge de andre til råds – det gavner alle i sidste ende.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *