Press "Enter" to skip to content

Butt plug – også for heteroseksuelle

I de fleste menneskers bevidsthed er butt plugs sexlegetøj for homoseksuelle mænd. Men vidste du, at hetero seksuelle par kan have glæde af butt plugs – også selv om de ikke dyrker anal sex?

Butt plugs som hjælpemiddel for heteroseksuelle

Mange kvinder oplever i perioden efter en fødsel, at bækkenbunden kan have svært ved at falde tilbage til sin oprindelige tilstand. Rent ud sagt er elasticiteten i skeden røget sig en tur, og bækkenbunds muskulaturen skal igennem længere varende træning, før fordums stramhed vender tilbage. Dette kan være hårdt for sexlive og sexlysten, idet følsomheden ved samleje nedsættes for såvel manden som kvinden. Og der ud over kan kvinden opleve mange flere gener ved den slappe bækkenbund, som for eksempel inkontinens.

Med en butt plug som erotisk hjælpemiddel kan parret opnå øget følsomhed, og genskabe den stramme følelse og friktion fra før fødslen. Hvis kvinden ifører sig en butt plug forud for samlejet, vil denne butt plug trykke på skedens bageste væg, og give fornemmelsen af stramhed. Sammen med en penisring, som kan gøre mandens erektion hårdere og længere varende, kan begge få større udbytte af samlejet. Og manden kan (såfremt han er med på dén) stimulere sin prostata med en butt plug under samlejet, for en dybere og længere orgasme.

I den forbindelse er det værd at nævne, at en butt plug med fordel kan inddrages i det Kegel genoptrænings program, som kvinden skal følge for at genoptræne sin bækkenbund. Med butt plugs er det ikke kun musklerne omkring vagina og urethra, som genoptrænes, men også ringmusklen og den bageste del af bækkenbunden.

Find butt plugs online hos Belugi.dk – billigt og nemt

I den online shop på Belugi.dk kan du finde butt plugs i alle tænkelige udformninger og materialer, for eksempel latex, glas eller stål. Find den rigtige butt plug for dig på Belugi.dk