Advokaten er gratis, hvis du ikke får erstatning

03 november 2016 Emilie Jacobsen

Det kan være en rigtig stor hjælp at få en erstatningsadvokat til at hjælpe dig igennem processen med at få erstatning fra et forsikringsselskab efter en ulykke. De har styr på, hvilke papirer du skal indsende, og hvordan du skal formulere din skadesanmeldelse, så du får mest muligt i erstatning. Mange vælger selv at stå for at få erstatning, fordi de ikke har lyst til at skulle betale en masse penge til en advokat. Særligt ikke, hvis de ikke får erstatning. 

Det behøver du dog ikke at være bekymret for, hvis du hyrer en erstatningsadvokat fra Hviid Advokater. Hvis du ikke får din erstatning, mens de sidder ved roret, skal du nemlig ikke betale dem nogle penge. Det kan gøre det en del nemmere for dig at henvende dig til en advokat for at få hjælp til en erstatning. Når du har fået erstatningen, kan du jo nemt bruge en lille smule af den på at betale advokaten. 

Hviid Advokater har lavet hjemmesiden hviid-erstatningsadvokater.dk. Det er for at guide dig igennem hele processen med at søge erstatning. Der er nemlig mange ting at holde styr på, og det er vigtigt, at du har styr på det hele i gennem forløbet. Det er både, at du hurtigt kommer til lægen og får undersøgt skaden. Det er også, at du hurtigt får kontaktet dit forsikringsselskab og eventuel skadevolders forsikringsselskab og får anmeldt skaden. Jo hurtigere disse ting bliver gjort, jo bedre. Det er nemlig meget nemmere at bevise, at der er en sammenhæng mellem ulykken og skaden, hvis du kommer til lægen hurtigst muligt. 

Inden du anmelder skaden til forsikringsselskaber, er det altid en god ide, at du kontakter en advokat, der kan se alle papirerne igennem Advokaten kan sørge for, at du har de rigtige papirer med, og at din anmeldelse er formuleret på den rigtige måde. Det giver dig de bedste muligheder for at få den størst mulige erstatning. 

Hvis du har været i en soloulykke med din bil, eller du selv har været skyld i ulykken, kan du stadig selv få erstatning. Det er ikke sådan, at din forsikring bliver ophævet, hvis du selv var skyld i ulykken. I begge tilfælde skal du henvende dig til din ulykkesforsikring og få dem til at udbetale erstatning til dig. Det kan være for de skader, du har fået, men det kan også være for tabt arbejdsfortjeneste, hvis du har fået så alvorlige skader. 

Flere Nyheder